2024. Július 24. Kinga,Kunigunda, Kincső, Krisztina

MENÜ

Önkormányzat

Polgármesteri Hivatal

Intézmények

Gazdasági Társaságaink

Környezetvédelem
 


Hirdetés
Digitális közműtérkép, közmű-alaptérkép rendelés

Sport  -  2017. 04. 02. 17:41 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
Eredményesen szerepeltek a fehérvári indulók a Jégmadár Kupán
A mostani hétvégén már harmadszor mérték össze tudásukat a műkorcsolya sportág szerelmesei a Jégmadár Kupán. A tornán a magyar utánpótlás teljes élmezőnye képviseltetette magát, de érkeztek nevezések Csehországból, az USA-ból, Horvátországból, Szlovákiából és Olaszországból is. A házigazda Székesfehérvári Jégmadár Műkorcsolya Egyesület sikeresen zárta a kétnapos viadalt.
Sport  -  2017. 04. 01. 19:54
Idegenben nem olyan hatékony a Videoton
A tavaszi fordulókban tíz pontot szerző Videoton az ugyanígy teljesítő Paks vendége volt a háromhetes bajnoki szünetet követő folytatásban. Az első félidőben látszott, nagyon megszervezte védekezését a hazai csapat, a Vidi kapufáig jutott. A folytatásban egyre nagyobb volt a fehérvári mezőnyfölény, de gól nem született belőle, így idegenben egyelőre nem tud nyerni ebben az évben a Videoton, a Ferencváros után a Paks ellen is döntetlenre végzett.
Sport  -  2017. 04. 01. 15:02 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
Több százan vettek részt a MEFOB és ARAK-VADEX Kupán Székesfehérváron
A futásnak, a természet szeretetének szentelték április első hétvégéjét a sportbarátok. Szombaton a Magyar Egyetemi-Főiskolai Tájékozódási Futó Országos Bajnokságon álltak rajthoz az indulók, melyet 2-án, vasárnap a II. ARAK-VADEX Kupa tájfutóverseny követ a fehérvárcsurgói Gaja-szurdokban. A sportprogramokon több száz futó vett részt.
Sport  -  2017. 04. 01. 14:04
Négy csapat versenyzett a nyugdíjas női sportvetélkedő döntőjében
Nyugdíjas hölgyeknek szerveztek sportvetélkedőt szombaton. A nyolcfős csapatok részére létrehozott programnak az István Király Általános Iskola tornaterme adott otthont. A játékos vetélkedő keretében a legnépszerűbb versenysportok elemeiből és sorversenyekből összeállított feladatokat kellett megoldaniuk az örökifjú résztvevőknek.
Sport  -  2017. 03. 31. 07:58
Szellő-Barbár összecsapás Fehérváron a WBO nemzetközi címért
 A Felix Promotion április 22-én, Fehérváron rendezi következő élő televíziós bokszgáláját, melynek főmérkőzése egy igazi magyar presztízsküzdelem lesz. Szellő Imrét és Tóth Tamást aligha kell bemutatni a sportág honi rajongóinak; előbbi TOP amatőr ökölvívó volt, jelenleg a WBO világszervezet nemzetközi bajnoka, utóbbi pedig a cirkálósúly regnáló profi magyar bajnoka.
Sport  -  2017. 03. 30. 15:33 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
A Ciszterci győzött a Májer Lajos Diákolimpiai Foci Emléktornán
 Az idei évben is csendes megemlékezés vezette fel a III. Korcsoportos Labdarúgó Városi Diákolimpia döntőjét. Májer Lajos egykori játékostársai és barátai virágot helyeztek el a legendás 7-es sírjánál, majd ezt követően 5. és 6. osztályos tanulók mérték össze tudásukat a megyei döntőbe jutásért. A négycsapatos focitornát a Ciszterci Szent István Gimnázium együttese nyerte meg hibátlan mérleggel.
Sport  -  2017. 03. 30. 07:43
Szurkolói információk a Paks elleni szombati bajnoki mérkőzésre
Újabb fontos mérkőzés vár a Videoton FC-re, az OTP Bank Liga 24. fordulójában a Paksi FC vendégeként lép pályára Henning Berg csapata április 1-jén, szombaton 18 órától. A Paksi Stadion és a vendégpénztárak 16 órakor nyitnak, érdemes a belépőket kedvezőbb áron elővételben, 1200 forintért megvásárolni online és a TEX partnereknél. A klub indít szurkolói buszt az összecsapásra.
Sport  -  2017. 03. 29. 20:23
Ötgólos hátrányból fordítva nyert az Alba Fehérvár KC
Sikerült felállnia a váci, tizenhárom gólos sokk után az Alba Fehérvár KC-nak. Deli Rita együttese, ha nem is könnyen, de egy remek utolsó húsz percnek köszönhetően végül öt góllal verte a Kisvárdát.
Alba Fehérvár KC – Kisvárda 28-23 (12-14)
Sport  -  2017. 03. 28. 15:00
III. korcsoportos Foci Diákolimpia Döntő Májer Lajos tiszteletére
Szeptemberben lesz tizenkilenc éve annak, hogy távozott az élők sorából a Vidi-család egyik legragyogóbb csillaga, Májer Lajos. A Videoton FC UEFA-kupadöntős játékosának sírjánál csütörtökön 12.00 órakor megemlékezést tartanak. Ezt követően négy általános iskola fiataljai küzdenek meg az aranyéremért III. korcsoportos Diákolimpia Focidöntőben.
Sport  -  2017. 03. 28. 12:07 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
Idén is mindent megnyert az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia ifjúsági csapata
Az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia ifjúsági együttese zsinórban másodszor hódította el mind a magyar bajnokság, mind pedig az EBJL (Erste Bank Juniors League) bajnoki címét. Kiss Dávid együttese mindkét évben söpréssel – azaz veretlenül – abszolválta a rájátszást. Kedden délelőtt a Városházán fogadták a duplázó bajnokokat.


Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

Adóiroda

Ügyfélszolgálat

Főépítészi Iroda

Ügyintézés
   Webkamera

Belépés

Hírek