SZÉKESFEHÉRVÁR PORTÁL VAKOK ÉS GYENGÉNLÁTÓK SZÁMÁRA
(ingyenes felolvasó program letöltése)     Váltás a grafikus oldalra
Hírek
Intézkedési Terv
Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata közel 62 millió forintos támogatást nyert el a zajtérképezési kötelezettség elvégzésének anyagi támogatására kiírt pályázaton, a Környezet és Energia Operatív Program keretében.
 
Ennek a pályázatnak a keretében, első ütemben a Zaj Konzorcium elkészítette a zajtérképeket, amelyek 2012. október 8-án kerültek felküldésre a Környezetvédelmi Minisztériumhoz.
 
Ezt követően a zajcsökkentési intézkedési terv projektelem munkaindító rendezvényét workshop formájában 2012. november 28-án rendezte meg a város.
A vonatkozó jogszabályokban előírt hatóságok, többek között a Közép-dunántúli Természetvédelmi, Környezetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség véleményét is figyelembe véve a végleges intézkedési terv határidőre, 2013. március 5-re elkészült.
 
A pályázat sajtó nyilvános záróeseménye 2013. június 24-én zajlott le.
 
A környezeti zaj értékeléséről és kezeléséről szóló 280/2004. (X. 20.) Korm. rendelet 11. § (5) - (6) bekezdése szerint az önkormányzat a helyben szokásos módon köteles tájékoztatni az érintett közvéleményt az intézkedési tervet megalapozó, elfogadott, az adott területre vonatkozó stratégiai zajtérképek megtekintésének lehetőségéről és az intézkedési tervjavaslat tartalmáról, valamint az abban foglalt célokról.
A stratégiai zajtérképeket az alábbi linken tekintheti meg:
 
A Felügyelőség véleménye alapján elkészített a végleges intézkedési tervet az alább linken tekinthetik meg:
  
Az intézkedési tervjavaslattal kapcsolatos észrevételeket a kalman.lilla@pmhiv.szekesfehervar.hu e-mail címre várjuk 2013. augusztus 7-ig.
 
 
 


Hírportál
Önkormányzat
Civil
Kultúra
Turizmus
Ifjúság
Gazdaság
Sport
Egészség
Oktatás
Sajtó
Karrier

Köszöntő

Ügyintézés

Városüzemeltetés
Kérdőív a közösségi fejlesztésekhez

Hírlevél feliratkozás