SZÉKESFEHÉRVÁR PORTÁL VAKOK ÉS GYENGÉNLÁTÓK SZÁMÁRA
(ingyenes felolvasó program letöltése)     Váltás a grafikus oldalra
Hírek
A Polgármesteri Hivatal hulladékgyűjtési akciónapja
A Polgármesteri Hivatal Környezetvédelmi Irodájának szervezésében 2015. április 10-én hulladékgyűjtési akciónap volt Székesfehérváron. A városban három helyszínen (Zámolyi útról nyíló külterületi önkormányzati út mentén, Gólya utca – Róka fasor kereszteződésében, Hernád utcáról nyíló Nádas köz mentén) összesen mintegy 20 tonna illegálisan elhelyezett hulladékot gyűjtöttek össze a Polgármesteri Hivatal munkatársai.
KÉPEK a hulladékgyűjtési akciónapról
 Az akciónap sikeres volt, a fenti területeken az illegális hulladéklerakások mentesítésre kerültek, kiváló időben, jó hangulatban telt a szemétszedés. A kiválasztott helyszíneken gyakori az illegális hulladéklerakás, így azok valószínűleg hamar újratermelődnek, azonban reméljük, hogy egy kis ideig hulladékmentesek maradnak ezek a természet közeli területek.
Az illegális hulladéklerakások felszámolása során a hulladékok összegyűjtéséhez szükséges eszközöket a Városgondnoksága Kft. biztosította a Hivatal részére. Az összegyűjtött hulladék elszállításában és lerakóra történő elhelyezésében pedig a Depónia Kft. nyújtott segítséget a hulladékgyűjtési akció során.
 A Környezetvédelmi Iroda dolgozói továbbra is azon fognak dolgozni, hogy tudatformálással, a hulladék elhelyezés lehetőségének biztosítása mellett, véglegesen felszámolásra kerüljenek az illegális hulladéklerakások. Az akciónap népszerűségére és sikerességére való tekintettel várható ennek jövőbeni ismételt megrendezése.


Hírportál
Önkormányzat
Civil
Kultúra
Turizmus
Ifjúság
Gazdaság
Sport
Egészség
Oktatás
Sajtó
Karrier

Köszöntő

Ügyintézés

Városüzemeltetés
Kérdőív a közösségi fejlesztésekhez

Hírlevél feliratkozás