SZÉKESFEHÉRVÁR PORTÁL VAKOK ÉS GYENGÉNLÁTÓK SZÁMÁRA
(ingyenes felolvasó program letöltése)     Váltás a grafikus oldalra
Hírek
Környezetvédelmi Program
Magyarországon 1995. évben fogadták el a környezet védelmének általános szabályairól szóló LIII. törvényt, amely kimondja, hogy az emberi egészség védelme, valamint a természeti erőforrások és értékek megőrzése és ezek fenntartható használata érdekében a környezettel, annak védelmével, illetve a környezetet veszélyeztető tényezőkkel kapcsolatos részletes tervet kell készíteni.
 
Székesfehérvár I. középtávú Környezetvédelmi Programja 1999-től 2005-ig, II. középtávú Programja 2006-tól 2011-ig volt érvényes. Az új III. középtávú Környezetvédelmi Program az előző Programokon alapulva, 2012-től 2017-ig érvényes.
 
A Környezetvédelmi Program alapelveket fogalmaz meg, amelyeket szem előtt tartva határozza meg a jövőbeni feladatokat. Témakörök szerint először állapotrögzítést, majd a feladatok meghatározását tartalmazza. A feladatokat ütemezi, azok témájának megfelelően felelősöket rendel hozzá. A Program fontos szempontja, hogy megvalósítható legyen, és a város erőforrásaihoz, lehetőségeihez és a lakók igényeihez igazodjon.
 
Székesfehérvár III. középtávú Környezetvédelmi Programját (2012-2017) az alábbi linkre kattintva tekintheti meg: 
 
Székesfehérvár II. középtávú Környezetvédelmi Programját (2006-2011) az alábbi linkre kattintva tekintheti meg:
 
A Nemzeti Környezetvédelmi Programot az alábbi linkre kattintva tekintheti meg:
 


Hírportál
Önkormányzat
Civil
Kultúra
Turizmus
Ifjúság
Gazdaság
Sport
Egészség
Oktatás
Sajtó
Karrier

Köszöntő

Ügyintézés

Városüzemeltetés
Kérdőív a közösségi fejlesztésekhez

Hírlevél feliratkozás