2023. Június 04. Bulcsú, Kerény, Kerubin

MENÜ

Önkormányzat

Polgármesteri Hivatal

Intézmények

Gazdasági Társaságaink

Környezetvédelem
 


Hirdetés
Digitális közműtérkép, közmű-alaptérkép rendelés
 
  Sport  -  2017. 03. 28. 15:00  -  www.szekesfehervar.hu, Fotó: www.vidi.hu
III. korcsoportos Foci Diákolimpia Döntő Májer Lajos tiszteletére
  
Szeptemberben lesz tizenkilenc éve annak, hogy távozott az élők sorából a Vidi-család egyik legragyogóbb csillaga, Májer Lajos. A Videoton FC UEFA-kupadöntős játékosának sírjánál csütörtökön 12.00 órakor megemlékezést tartanak. Ezt követően négy általános iskola fiataljai küzdenek meg az aranyéremért III. korcsoportos Diákolimpia Focidöntőben.
Szép hagyomány, hogy a Labdarúgó Városi Diákolimpia csapatai évről évre Májer Lajosra, az 1998-ban elhunyt korábbi közönségkedvencre emlékeznek a torna döntője előtt. Idén is csendes megemlékezés vezeti fel a megmérettetést. A fiatal labdarúgók csütörtökön 12.00 órakor a sóstói temetőben virágot helyeznek el a legendás 7-es sírjánál. Az eseményen Szabó József, a Videoton FC történetének legeredményesebb játékosa tart megemlékezést egykori csapattársáról, Májer Lajosról. Találkozás csütörtökön 11.45 óra és 11.50 óra között a Sóstói temető stadion felőli oldalának bejárójánál.
 
Ezt követően 13.00 órakor kezdődik a III. Korcsoportos Fiú Városi Labdarúgó Diákolimpia Döntő, melynek eredményhirdetését 15.00 órakor tartják. A végső fináléban a Ciszterci Szent István Gimnázium, a Vörösmarty Mihály Általános Iskola, az István Király Általános Iskola és a Tóvárosi Általános Iskola tanulói küzdenek meg az aranyéremért.