2023. Június 04. Bulcsú, Kerény, Kerubin

MENÜ

Önkormányzat

Polgármesteri Hivatal

Intézmények

Gazdasági Társaságaink

Környezetvédelem
 


Hirdetés
Digitális közműtérkép, közmű-alaptérkép rendelés
 
  Sport  -  2017. 03. 29. 20:23  -  Kaiser Tamás
Ötgólos hátrányból fordítva nyert az Alba Fehérvár KC
  
Sikerült felállnia a váci, tizenhárom gólos sokk után az Alba Fehérvár KC-nak. Deli Rita együttese, ha nem is könnyen, de egy remek utolsó húsz percnek köszönhetően végül öt góllal verte a Kisvárdát.
 
Bár jól kezdte a Kisvárda elleni találkozót az Alba Fehérvár KC, érezhető volt, hogy a fejekben még valahol benne maradt a szombati 31-18-as váci vereség. A nyolc légióssal felálló Ksivárda 4-1-es fehérvári vezetés után magára talált, és átvette a kezdeményezést. Olyannyira, hogy bő tíz perccel a szünet előtt már előnyben volt, a szünetre pedig kétgólos várdai vezetéssel mente a csapatok.
A második félidő elején nagyon elkapták a fonalat Mátéfi Eszter tanítványai, egy 5-2-es roham után, a 40. percben öt góllal, 19-14-re vezettek. Ezután azonban váltott a kapuban, és védekezésben is a Fehérvár. Sipeki remek védésekkel, Bandleier pedig nagyszerű bombákkal jelentkezett. Tíz perccel a vége előtt 22-22-nél érte utol ellenfelét az Alba Fehérvár KC, majd nem sokkal később a vezetést is átvette. Mendyék egy 6-0-val zárták le a mérkőzést. Ha nem is jó játékkal, de nagy akarással végül 28-23-ra verte a Kisvárdát a Fehérvár.
 
Alba Fehérvár KC – Kisvárda 28-23 (12-14)
Fehérvár: Herr O., Sipeki (kapusok) – Májer 2, Piedade, Lavko 3(2), Mendy 6, Tilinger 2(1), Pelczéder 1, Hajduch 2, Ishitate 1, Bandelier 9, Boldizsár 1, Kazai 1, Klikovac.