2024. Június 25. Vilmos, Viola, Vilma

MENÜ

Önkormányzat

Polgármesteri Hivatal

Intézmények

Gazdasági Társaságaink

Környezetvédelem
 


Hirdetés
Digitális közműtérkép, közmű-alaptérkép rendelés
 
  Sport  -  2017. 03. 30. 07:43  -  www.szekesfehervar.hu
Szurkolói információk a Paks elleni szombati bajnoki mérkőzésre
  
Újabb fontos mérkőzés vár a Videoton FC-re, az OTP Bank Liga 24. fordulójában a Paksi FC vendégeként lép pályára Henning Berg csapata április 1-én, szombaton 18 órától. A Paksi Stadion és a vendégpénztárak 16 órakor nyitnak, érdemes a belépőket kedvezőbb áron elővételben, 1200 forintért megvásárolni online és a TEX partnereknél. A klub indít szurkolói buszt az összecsapásra.
Jegyinformációk
A Paksi Stadionba a vendégjegyek elővételben, egységesen 1200 forintba, míg a helyszínen 1400 forintba kerülnek, 6 éves kor alatt pedig ingyenes a belépés. A belépőjegyeket elővételben online és a TEX partnereknél válthatják meg. Mérkőzésnapon, 16 órától két vendégpénztár nyit majd ki, a vendéglátó klub kéri a Vidi-szurkolókat, hogy a gyorsabb bejutás érdekében belépőjüket elővételben váltsák meg.
 
Klubkártyára az online és a TEX jegyirodákban váltott jegyeknél van szükség, a helyszínen klubkártya nélkül is lehetséges a jegyvásárlás, de arcképes igazolvány felmutatása itt is kötelező, amit a belépésnél is elkérhetnek, így javasolják a szurkolóknak, hogy a mérkőzésre is mindenképpen vigyenek magukkal személyazonosításra alkalmas igazolványt. A Paksi FC kéri, hogy a kiskorú nézők, akik még nem rendelkeznek személyi igazolvánnyal, hozzák magukkal a diákigazolványukat a jegykiállítás megkönnyítése érdekében. Javasolják a szurkolóknak, hogy a belépő megvásárlásakor a jegyen ellenőrizzék adataik helyességét, a hatályos törvények szerint ugyanis, a beléptetéskor a rendező a belépőjegyen szereplő személy személyazonosságát jogosult ellenőrizni.
Szektorok
A Paksi Stadionba 16 órától léphetnek be a Vidi-szurkolók, a vendéglátó klub tájékoztatása szerint a vendégszektorban biztosítanak büfét számukra. A mérkőzéssel kapcsolatban további információ a www.vidi.hu oldalon olvasható.