2023. Június 04. Bulcsú, Kerény, Kerubin

MENÜ

Önkormányzat

Polgármesteri Hivatal

Intézmények

Gazdasági Társaságaink

Környezetvédelem
 


Hirdetés
Digitális közműtérkép, közmű-alaptérkép rendelés

Sport  -  2017. 03. 28. 08:42
Hat ország műkorcsolya tehetségei versenyeznek a hétvégi Jégmadár Kupán
A mostani hétvégén már harmadszor lesz Jégmadár Kupa Fehérváron. A nemzetközi műkorcsolya verseny már az elmúlt években is hatalmas sikert aratott a sportág kedvelőinek a körében. A Jégmadár Kupára az USA-ból, Szlovákiából, Olaszországból is érkeztek nevezések, melyet szombaton reggel 8 órától élőben közvetítünk az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokból.
Sport  -  2017. 03. 27. 10:51 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
Polgármesteri Elismerő Emlékérmet vehetett át Tóth István és Sárvári László
A fehérvári jégkorongban 2017 tavaszán egy negyvenéves korszak zárult le, hiszen a jövőben a Fehérvár AV19 SC önálló klubként működik tovább. Az elmúlt négy évtized fehérvári hoki sikereiben nagy szerepet játszott Tóth István és Sárvári László is, akiknek Polgármesteri Elismerő Emlékérem átadásával ismerték el a fehérvári és a magyar jégkorongsport fejlődéséért végzett tevékenységet.
Sport  -  2017. 03. 27. 09:31
Ipari mennyiségű érmet termeltek Ekelen a fehérvári karatékák
Március 25-én a szlovákiai Ekelen rendezte meg a Szlovák Shinkyokushin Szervezet a Nyílt Nemzetközi Szlovák Bajnokságot öt ország (Szlovákia, Lengyelország, Csehország, Horvátország és Magyarország), mintegy 350 versenyzőjének részvételével.
Sport  -  2017. 03. 26. 20:01
Áldozatokkal járt az Alba Fehérvár kecskeméti győzelme
Az alapszakasz utolsó fordulójában feledtette a Pécs elleni botlást az Alba Fehérvár, amely listavezetőhöz méltó magabiztossággal, huszonhárom ponttal verte idegenben a Kecskemétet. A helyenként túl keményen játszó ellenfél nem tudta tartani a lépést, de a csetepatékba belemenő Shepard és Mohammed kiállítása érzékeny veszteség az Albának, hiszen ők nem játszhatnak a középszalasz első meccsén. Az Alba imponáló mérleggel nyerte az alapszakaszt.
Kecskemét - Alba Fehérvár 65-88
Sport  -  2017. 03. 26. 19:01 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
Magabiztos győzelemmel mutatkozott be a Divízió I-ben a Fehérvár Enthroners
Vasárnap délután újra pályára léptek a Fehérvári Koronázók a First Fielden. Pál Tibor Kornél alakulata a Budapest Eagles ellen debütált a FEZEN Divízió I-es bajnokságban. Az összecsapáson kiélezett és nagyiramú küzdelmet láthatott a 2600 fős közönség. A hazai együttes mindvégig kézben tartotta a mérkőzést, és teljesen megérdemelten 48-20-ra győzött a fővárosi csapat ellen.
Sport  -  2017. 03. 26. 08:51
Kovács Sarolta ötödik lett a kairói Világkupa-versenyen
A papírformának megfelelően, Kovács Sarolta szerepelt a legjobban a mieink közül a kairói öttusa világkupa női döntőjében. Világbajnok klasszisunk az éremszerzés reményében utazott Kairóba és egész napos kiegyensúlyozott teljesítményének köszönhetően majdnem sikerült is érmet szereznie. Rajta kívül Alakszejev Tamara is ott olt a döntőben, tizennyolcadik lett.
Sport  -  2017. 03. 25. 19:53
Nagy verésbe szaladt bele Vácott az Alba Fehérvár KC
Hatalmas pofonba szaladt bele az Alba Fehérvár KC a Vác otthonában. Deli Rita együttese korábban sosem látott rossz játékot mutatott be az ősszel, hazai pályán legyőzött rivális ellen. A Vác győzelme egy percig sem forgott veszélyben, végül tizenhárom góllal nyertek.
Vác – Alba Fehérvár 31-18 (14-8)
Sport  -  2017. 03. 24. 19:20 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
Küzdelmes meccsen maradt alul az Alba U15-ös csapata a KK Mladost Zemun ellen
Pénteken elkezdődtek az U16-os EYBL kosárlabdatorna székesfehérvári küzdelmei. A rangos eseményen összesen kilenc gárda fiataljai mérik össze tudásukat. Csütörtökön délután az Alba Fehérvár U15-ös együttese a KK Mladost Zemun ellen lépett pályára. A fehérvári fiatalok nagy küzdelemben szenvedtek 84-72-es vereséget.
Sport  -  2017. 03. 24. 13:16
"Csak a Fehérvár Enthronersben tudom elképzelni a pályafutásomat"
Vasárnap délután 3 órakor a Budapest Eagles ellen megkezdi szereplését a FEZEN Divízió I-es bajnokságban a Fehérvár Enthroners együttese. Az együttes irányítója, Erős Márk már minden idegszálával a hétvégi találkozóra összpontosít. A fiatal játékos a mérkőzés előtt beszélt múltjáról, álmairól és persze a vasárnapi összecsapásról is.
Sport  -  2017. 03. 23. 20:28
Hazai pályán kapott nagy pofont az Alba Fehérvár
Nagy meglepetést hozott az alapszakaszt már megnyerő Alba Fehérvár meccse a jóval hátrébb sorolt Pécs ellen. A hazaiak mintha nem lettek volna tökéletesen ráhangolva a mérkőzésre, amelyen végig a vendégek akarata érvényesült. Jobban dobtak, higgadtabbak voltak és kihasznlták az Alba minden hibáját. Így már a harmadik negyedben hússzal is vezettek, és ezúttal szó sem lehetett olyan fordításról, mint pár napja Körmenden. A Pécs megérdemelten nyert, a különbség sem túlzó a játék képe alapján.
Alba Fehérvár - PVSK 67-85


Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

Adóiroda

Ügyfélszolgálat

Főépítészi Iroda

Ügyintézés
   Webkamera

Belépés
Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül

Hírek